Топхраните за прочистване на белите дробове от никотина

1 от 8 Снимки

1. Броколи


Броколите съдържат огромно количество витамини B5, C и B, които са отговорни за важните процеси в човешкото тяло. Липсата на витамини може да означава, че тялото ви не получава достатъчно хранителни вещества. Броколите ще изпълнят тялото с витамин С и ще ускорят метаболизма. Освен това предпазват белите дробове от токсини. Броколите съдържа Nrf2 ген, който защитава клетките на белите дробове от вредните вещества.
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер L-XL)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер L-XL)
13.00 лв.
Виж ››

Ако все още пушите, добре е да знаете, че има продукти, които изчистват никотина от организма.

Никотинът е вещество, от което може много трудно да се откажеш. Този отровен алкалоид предизвиква голяма зависимост и пристрастяване.

Тютюнът се пуши в продължение на векове по цял свят.

Никотинът е стимулант, който може да попречи на правилното функциониране на нервните и мускулни клетки. Това може да доведе до сърдечен удар, повишаване на кръвното налягане, както и увеличаване на риска от инсулт.

Въпреки многобройните забрани за пушене и предупрежденията на учените, които са доказали, че никотинът е вреден, хората все още продължават да пушат. Някои просто дъвчат тютюн, което е по-малко вредно, но въпреки това организмът поема никотина.

Ако все пак ви се пуши, добре е да знаете, че има продукти, които ще ви помогнат да изхвърлите никотина от организма си. Разгледайте галерията горе и добре запомнете тези полезни дарове на природата.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати