Gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Топ 3 на най-ефикасните супи за отслабване

Топ 3 на най-ефикасните супи за отслабване

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
3 от 3 Снимки

Бонска супа


Това е едно от доказалите се ястия при свалянето на килограми. Ако приемате тази супа за 3 дни можете да свалите до 3 килограма, а за седмица – дори 9. Можете да ядете от вълшебното блюдо, колкото пожелаете, но не бива да приемате хляб и други тестени изделия с него. Ако докато се храните със супата, почувствате остър глад, подкрепете се с парче нетлъсто месо или обезмаслено сирене, но не прекалявайте, за да не попречите на ефекта.

Необходими продукти: 3 чушки, 1/2 глава зеле, 2 домата, 5 глави лук, 1 стрък целина, черен пипер – на вкус, лимонов сок – на вкус, сол – на вкус

Начин на приготвяне: Почистете зеленчуците и ги наситнете. Поставете ги в тенджера и ги покрийте с вода. Сварете ги на средна температура за двадесетина минути, или докато омекнат напълно. Накрая овкусете с изброените подправки.

Диетичните супи за ценен съюзник в борбата с излишните килограми по много причини. За разлика от обичайните нискокалорични храни те са вкусни, разнообразни и засищащи. Освен това са източник на полезни витамини и минерали.

Отслабването с тях става по приятен и лесен начин, без организмът ни да бъде подлаган на резки и стресиращи промени. Приемът на този вид храна води до гарантирано редуциране на теглото, а ефектът се вижда само след броени дни.

Ако и вие сте сред хората, които искат да намалят килограмите си, без да се подлагат на строги диети, вижте в галерията по-горе няколко идеи за примамливи нискокалорични супи. Заменете обичайния си обяд и вечеря с тях и ще видите разликата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати