Шеф готвачи разкриват тайните на вкусния бекон

1 от 4 Снимки

Боби Флей: Глазиран бекон с горчица и кленов сироп


Повечето хора хапват бекона в чистата му форма без допълнителни подправки и аромати, но ако сте почитател на вкусовите експлозии може да глазирате пушен бекон в дижонска горчица, черен пипер и кленов сироп. Със сигурност крайният резултат ще ви вдъхнови и спечели на своя страна.

Ако и вие сте от мнозината, които смятат че беконът е едно от най-големите кулинарни съкровища, със сигурност днешната статия ще ви хареса и ще научите някои хитрини как да разнообразите приготвянето му. Не бива да се ограничавате единствено до препържването му на тиган или запичането му на фурна. Има много по-интересни и вкусни методи за обработка на бекона.

В галерията горе вижте съветите на известни шефове и открийте своя идеален закон за незабравима и неустоима закуска.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати