Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Шеф готвачи разкриват тайните на вкусния бекон

Шеф готвачи разкриват тайните на вкусния бекон

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
1462k
4 от 4 Снимки

Алтън Браун: В саламура за 3 дни


Кулинарният водещ маринова суровите свински гърди в захар, сол, меласа и ябълков сайдер. В тази саламура те престояват 3 дни, като след това той ги пече във фурната върху кухненска хартия (за да попива мазнината и да предотврати излишно задимяване) и хартия за печене.

Ако и вие сте от мнозината, които смятат че беконът е едно от най-големите кулинарни съкровища, със сигурност днешната статия ще ви хареса и ще научите някои хитрини как да разнообразите приготвянето му. Не бива да се ограничавате единствено до препържването му на тиган или запичането му на фурна. Има много по-интересни и вкусни методи за обработка на бекона.

В галерията горе вижте съветите на известни шефове и открийте своя идеален закон за незабравима и неустоима закуска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати