Зелените смутита са задължителни за бъдещите майки

1 от 4 Снимки
1. Облекчават състоянията на затруднено изхождане
Голямото съдържание на фибри и естествени пробиотици в зелените смутита облекчават тези неприятни състояния. За разлика от фрешовете, в които в процеса на изстискване се запазват витамините и минералите, но не и фибрите, то при смутитата се запазва цялостта на структурата на плода или зеленчука, а с това и фибрите;

Зелените смутита са начин да си набавим така важната за нашето бебе фолиева киселина по естествен път. Основата на всяко зелено смути са зелените листни зеленчуци: спанак, кейл, рукола и други. Те са богати на фолиева киселина, която е така важна за пълноценното развитие на плода в утробата.

Ако сте привърженици на естествените продукти, за набавянето на така Витамин В9 е необходимо приемането на зелени смутита. За да дадете на вашето тяло 400 мг на ден, трябва да се изпиват няколко смутита, които са направени от около 7 чаши листен зеленчук.

В галерията горе събрахме няколко от най-важните предимства на зелените смутита, които ще ви убедят да започнете деня си с чаша спаначено смути.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати