Красиви в кухнята: 6 продукта, които премахват тъмните кръгове под очите

1 от 6 Снимки

1. Сироп от зехтин и лимон


Изстискайте цял лимон в малко бурканче. Добавете 2 с.л. зехтин. Разбъркайте сместа и втрийте с тампон под очите преди лягане. След като се намажете, покрийте с две преварени торбички от чай. Останалата част от сместа приберете в хладилника, като може да я ползвате в продължение на седмица.

Това количество трябва да е достатъчно. Резултати могат да се забележат след седмица. Лимонът има избелващо действие, а зехтинът - омекотяващо. Още първата сутрин ще усетите как кожата под очите ви е много по-еластична и мека на допир;

Мили дами, освен че вихренето в кухнята е страст за всички нас, успоредно с това сме задължени да изглеждаме добре. В крайна сметка няма нищо по приятно за окото на мъжа ви от вашия красив и спретнат вид, докато вадите току-що изпеченото сочно свинско от фурната.

Затова се замислете как може да се погрижите за красотата на кожата си, докато бъркате тестото за палачинки например. В галерията горе сме събрали някои от най-добрите комбинации на продукти, които могат да се намерят във всяка кухня и които могат да ви помогнат да се отървете от тъмните кръгове под очите.

Освен всички изброени методи за справяне с досадните сенки е хубаво да комбинирате със спорт поне два пъти седмично, чист въздух и сън в добре затъмнена стая. Ако не е достатъчно тъмно заради светлини от уличните лампи, може да се снабдите с маска за сън.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати