Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Красиви в кухнята: 6 продукта, които премахват тъмните кръгове под очите

Красиви в кухнята: 6 продукта, които премахват тъмните кръгове под очите

2 от 6 Снимки

2. Смес от сода и вода


Преварете вода, която да напълни 1/2 ч.ч. Към нея добавете 2 чаени лъжици сода бикарбонат. Смесете добре, за да се разтвори. Изчакайте да изстине леко и потопете тампони в сместа. Налагайте в продължение на седмица върху проблемните зони за около 15-20 минути. Пазете се от попадане на прахообразни частици от содата в окото;

Мили дами, освен че вихренето в кухнята е страст за всички нас, успоредно с това сме задължени да изглеждаме добре. В крайна сметка няма нищо по приятно за окото на мъжа ви от вашия красив и спретнат вид, докато вадите току-що изпеченото сочно свинско от фурната.

Затова се замислете как може да се погрижите за красотата на кожата си, докато бъркате тестото за палачинки например. В галерията горе сме събрали някои от най-добрите комбинации на продукти, които могат да се намерят във всяка кухня и които могат да ви помогнат да се отървете от тъмните кръгове под очите.

Освен всички изброени методи за справяне с досадните сенки е хубаво да комбинирате със спорт поне два пъти седмично, чист въздух и сън в добре затъмнена стая. Ако не е достатъчно тъмно заради светлини от уличните лампи, може да се снабдите с маска за сън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати