Пет важни причини да ядете фасул по-често
gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Пет важни причини да ядете фасул по-често

Пет важни причини да ядете фасул по-често

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
144303721000
1 от 5 Снимки

Борба против рака


Фасулът е богат на антиоксиданти, които са отлични съюзници в борбата с рака. Антиоксидантите унищожават свободните радикали, с което неутрализират вредното им действие.
Разпределител за прибори с 6 отделения и екстра приставка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Разпределител за прибори с 6 отделения и екстра приставка
10.00 лв.
Виж ››

Фасулът е една от храните, които често присъстват на трапезата на българина, като може да се сервира под формата на супа, яхния, запечен на фурна, със и без месо. Оказва се, че той е и изключително полезен за здравето.

В галерията горе вижте 5 важни причини, поради които бобът задължително трябва да присъства в менюто ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати