Чудото Стафидена вода, с което се пречистваме и отслабваме

Стафидена вода

Непознатата до този момент стафидена вода е уникално средство за пречистване на черния дроб, а и за цялостна детоксикация на тялото.

Тази вода може бързо да се превърне във Вашата нова любима напитка. При следване на процедурата само след няколко дни ще забележите промените, които настъпват в тялото Ви. Стафидената вода стимулира активната работа на всички биохимични процеси в черния дроб, като по този начин подпомага детоксикирането на кръвообращението.

Неслучайно стафидите са препоръчвани дори от лекарите като незаменим източник на антиоксиданти. Предпазват организма от свободните радикали, които са причина за появата на почти всички онкологични заболявания. Можем да наречем стафидената вода дори лекарство, тъй като е в състояние да направи цялостно пречистване на черния дроб. Същевременно предпазва от сърдечно-съдови заболявания.

Ето и начина, по който се приготвя тази лековита стафидена вода

Необходими са 2 чаши вода (около 400 мл) и 150 г стафиди. За предпочитане е да се избират по-тъмни стафиди, защото те са натурални. Светлите са в повечето случаи и повече химически обработени.

Стафиди

Водата се слага в касерола и се чака моментът на нейното кипване. След това се слагат стафидите, добре измити. Оставят се да врат около 20 мин. Прецежда се добре и пием водата.

Ако желаете да подсилите ефекта, може да оставите стафидите накиснати във водата при изключен котлон и затворен капак за една нощ. На сутринта течността се прецежда. Задължително е затоплянето на водата преди консумация.

Терапията със стафидена вода се прави веднъж месечно за минимум 4 дни. Може да удължите приема до седмица. Течността се приема наведнъж – винаги на гладно и не по-малко от 30 мин преди закуска.

Ето и ползите от лечението със стафидена вода:

1. стимулира храносмилането;

2. помага за по-добрата обработка на хранителните вещества в стомаха;

3. намалява киселините в стомаха;

4. действа ползотворно върху кръвообращението и чернодробната функция;

Талия

5. идеално средство за отслабване;

6. бори затлъстяването.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати