Напитките, които ви пречат да отслабнете

1 от 5 Снимки

1. Кофеинови напитки


И всички техни производни – лате с аромати, мокачино, фрапучино и т.н. – просто забравете за тях. На пръв поглед безобидната комбинация от кафе, мляко и малко добавки всъщност носи стотици празни калории. Много по-здравословно и най-вече нискокалорично е да го замените с чисто кафе. Така си осигурявате нужната доза кофеин, но без излишните калории;

Борбата с излишните килограми е наистина тежка. Дори и да гладувате, ако пиете следните напитки, никога няма да отслабнете.

Газираното, алкохолът, шейковете – всеки знае, че тези напитки са сред основните врагове на кантара. За жалост те не са единствените, които могат да объркат диетичния ви план.

Посягаме към енергийните напитки, когато се чувстваме изморени, не сме се наспали или неблагоразумно пропуснем обяда и го заменим с тях. Това определено е знак, че усвояването на храната и мазнините не е на ниво.

Пиейки енергийни напитки, вие приемате огромно количество захар и консерванти, които в никакъв случай не подобряват работата и функциите на тялото. Избягвайте ги, като подобрите режима си.

Така няма да ви се налага да използвате изкуствени стимуланти, за да се поддържате будни.

Ако искате наистина да бъдете слаби, то забравете за тези напитки, които ви пречат да отслабнете /виж галерията/.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
16.03.2017 09:14
Наскоро гледах по телевизията за захарта в газираните и плодовите напитки, дадоха пример как в една бутилка с газирана напитка се съдържа цяла водна чаша захар. Това да се консумират тези "сокове" е някакво безумие. Лично съм свидетел как действат на тялото- в магазина в който работех имаше касиерка, която на всяка нейна смяна пиеше по 2л кола. Казвам ви за няколко месеца беше станала тройна не ами четворна. Плодови, газирани напитки, шейкове, енергийни напитки трябва със закон да бъдат забранени.
0
0