Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Внимание! Любимите храни, които всъщност са токсични

Внимание! Любимите храни, които всъщност са токсични

Драга МишеваДрага Мишева
Чирак
242308
8 от 8 Снимки

8. Пуканки за микровълнова


Това е идеалното хапване, когато искате да гледате филм или да угодите на детето. Това обаче е много вредно. В изработката на пликовете се съдържат вещества, които отделят голямо количество химикали при нагряване. Това може да доведе до редица заболявания. Нагрявайки плика, той отделя голямо количество от тези вещества и те веднага полепват по пуканките. Най-хубаво е да си купите царевица за пуканки и да си ги направите сами на котлона.

В днешно време всеки търси нещо истинско. Когато отиваме на пазар, винаги гледаме етикета, купуваме най-скъпото, уж най-доброто. Но дали наистина е така?

Понякога се оказва, че и в най-обикновения продукт има много токсини. Дали са сложени изкуствено, дали са там по естествен начин, попаднали от странични продукти.

Това не е важно, важното е, че те са там и това никак не е здравословно. За някои от тях може би мислите, че са полезни и здравословни, но това никак не е така.

В горната галерия вижте и къде се съдържат токсични химикали и как можете да ги избегнете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
41
30
20
12
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Манчев
Манчев
31.08.2017 17:33
По-голяма простотия не бях чел!!! Я сравнете какво е съотношението на онкоболните в азиатските страни, където ориз се консумира постоянно и тези в България! Що за фейк простотии?!?
1
0