Трикове за евтина супер храна в домашни условия

1 от 8 Снимки

Притопляйте пастата


За тези, които внимават с въглехидратите, пастата най-вероятно присъства в черния списък. Когато обаче стоплите престояла, да речем останала ви от вчера паста, нейните въглехидрати вече преминават в по-различна форма, която по-трудно се усвоява в тялото и по този начин се чувстваме сити за по-дълго време, а ненужното изхвърляме без да се лепи по нежеланите пухкави зони.
Съществува и изследване, което доказва, че консумирането на притоплена, предварително сготвена и охладена паста намалява драстично вероятността за висока кръвна захар.

Повечето от нас се притесняват, когато се заговори за здравословен начин на хранене, и веднага започват да изчисляват как това може да срине бюджета у дома.

Всъщност обаче положението не е толкова сериозно и със сигурност има някои малки хитринки, които ще ви помогнат да се храните правилно без да мизерувате за да си купите авокадо, чия, киноа, годжи бери и т.н.

В новата си книга Джеймс Уонг, който се занимава с ботаника, но същевременно е и вманиачен на тема храна, разкрива прости (и все пак гениални) начини как да превърнем ежедневните си продукти в така наречените "суперхрани". Вижте ги в горната галерия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати