Храните, които разпалват страстите

Яйца

Яйца

Те се смятат за силен енергиен източник. Френският крал Анри IV всяка сутрин изпивал по чашка коняк с жълтък, а келтите, известни с войнствеността и страстта си, поглъщат в голямо количество тъмна бира с жълтъци. В книга от XV век горещо се препоръчва за успех в интимните отношения всеки ден на гладно да се изяжда по един жълтък, както и три дни поред да се консумират лук и яйца.

Лук

Лук

За лука пък се твърди, че е един от подбудителите на сексуалното желание даже у по-възрастните мъже. Особено ефикасен е червеният. Единственото неприятно нещо е лошият дъх после. Но можете да го освежите, като сдъвчете няколко зрънца кафе.

Шоколад

Шоколад

Едно от най-харесваните секс подобрители - хем ефикасен, хем вкусен. Съдържа над 150 полезни съставки. Стимулира производството на серотонин - хормона на щастието. Може да бъде включен и в самата любовна игра.

Женшен

Женшен

Сред тревите на любовта той е най-известният. Родината му е Китай и се приготвя от корените на едноименното растение. Опити, проведени над животни, показват, че консумацията му рязко повишава сексуалната им активност.

Мускус

Доказано е, че от ароматите той въздейства най-възбуждащо.

Вино

Вино

Вино с мярка за повишено либидо. Напоследък то стана задължителен атрибут на любовните игри. Тук обаче е много важно чувството за мярка - особено за мъжете. В умерена доза виното е мощен стимулатор на либидото и ерекцията, но при прекаляване ефектът може да е обратен.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати