Първият веган мол е вече факт!

Веган сладкарница
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Добра новина за вегетарианците и веганите! В Портланд, щата Орегон, вече се намира първият в света веган мини мол, който предлага най-различни услуги и стоки, за които не са експлоатирани животни.

В този рай за любителите на природосъобразния начин на живот има супермаркет с богата гама от хранителни продукти на растителна основа, сред които соеви напитки, сирена, кашкавали, изглеждащи не по-малко апетитно от класическите млечни продукти.

Във веган мола има още пекарна с веган козунаци, бисквити, кифлички и гевречета. Направена е и веган сладкарница със сладоледи, тортички, кремчета, кейкове и много други десерти на растителна основа.

Своеобразният мол разполага и със студио за татуировки и веган козметичен магазин, чиито продукти не са тествани върху животни. Във веган мола има също така магазин за дрехи, където могат да бъдат открити актуални облекла, за чиято направа не са били използвани животински материи.

Веган маркет

Веган молът в Портланд е чудесен търговски обект за всички, които искат да се хранят здравословно и да живеят в хармония с животните. Това и мястото за онези, които обичат да експериментират в кулинарията и биха опитали вкуса на екзотични храни като веган кокосов бекон, сайтан, тофу.

Благодарение на този център Портланд се очертава като един от най-приятните места за вегани и вегетарианци, смятат клиентите на първия веган мол.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати