Пролетно прочистване със зеолит – по-добро от всичко, за което сте чували!

Пролетно прочистване

Зеолитът – родопският вълшебен минерал, е най-доброто средство за прочистване на организма през пролетта. Може да го стартирате веднага, като го добавите минерала към сутрешния си ритуал.

Всяка сутрин всеки трябва да изпива по чаша вода с лимон. За да стартирате пролетното прочистване, разтворете в нея микронизирания прах. Със същия успех може да го добавите към фреша от пресни плодове. За оптимален ефект трябва да го приемате между 30 и 40 дни.

Пролетта е един сезон, който поставя ново начало. Всичко започва да цъфти и се пробужда. Това важи както за природата, така и за организма ни, който е изтощен от липсата на слънчеви лъчи през студените зимни дни. И тъй като пролетта е сезон на натрапчивата умора и алергиите, тялото неминуемо се нуждае от една цялостна детоксикация. Тук на помощ идва зеолитовият клиноптилолит.

Зеолитите са природни минерали, които се откриват масово в Родопите. Именно в България са най-големите залежи на този минерал с уникална кристална структура. Най-различните изследвания доказват ползите от детоксикацията с клиноптилолит. Той балансира pH в тялото и възстановява минералния баланс.

Зеолит

Приемът на зеолит действа благоприятно върху храносмилателната и отделителната система. В същото време засилва значително имунитета. Най-важната функция обаче е, че изчиства напълно токсините и свободните радикали. Минералът изхвърля тежките метали от организма, резултат от което са много свалени килограми и едно по-здраво тяло.

Детоксикиращото действие на зеолита е резултат от отрицателния му заряд. Токсините и тежките метали са положително заредени. Това ги прави лесно привлечени от отрицателния минерален заряд, който бързо ги извежда от организма. Зеолитът ги изхвърля от тялото с урината.

Един от интересните факти за зеолита е, че абсорбира радиацията. След аварията в Чернобил в района са разпръснати тонове от минерала, които да абсорбират радиацията.

Детокс

Най-добре на тялото действа клиноптилолитът, когато се приема вътрешно под формата на микронизиран прах. За целта го добавете към чашата топла вода с лимон за закуска или фреша. Ако искате оптимален ефект, ще трябва да използвате материала и за структуриране на водата. Това става със ситно натрошени камъчета от минерала. Приемът на вода по време на прочистването трябва да е около 2 литра за денонощие.

За да действа зеолитът, той трябва да е 100% натурален. Използвайте само висококачествен микронизиран зеолитов клиноптилолит при направата на зеолитова вода. Особено важно е материалът да е преминал през няколко степени на активация, която гарантира максималния му здравен ефект.

Вижте още пролетна диета и смутита за детокс.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Величка Щърбанова
През няколко степени на активация? Някой запознат ли е с това?
0
0