Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Свръхапетит – ето как да се справите с него

Свръхапетит – ето как да се справите с него

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k1k
3 от 3 Снимки

3. Вода


Всеки път, щом през главата ви мине поредната идея за сладкиш или нещо мазничко, си наливайте чаша вода. Много често тялото бърка сигналите за жажда и глад. Когато изпиете чаша от живителната течност, тя понижава неимоверно желанието за сладкиши или въглехидрати. Освен това пълният с вода стомах няма да има място за нездравословни закуски.

Силният апетит е изключително нездравословен. Той може да донесе много негативни последици след себе си, като напълняване и невъзможност да свалим излишното тегло. На всеки от нас се е случвало да не може да контролира апетита си и да посегне към нездравословните изкушения в още по-нездравословни часове.

Отдаването на изкушението е най-лесният начин да се справите с проблема. Това обаче определено не е най-добрата идея. Изкушенията се отразяват крайно нездравословно на целта да свалим излишните килца. За щастие има добра новина, дори две.

Първата е, че силният апетит трае средно около половин час. Втората - че в този период може да заложим на изпитаните методи, които ще прогонят глада надалеч. Кои са те и как да се спасите от ужасния проблем с прекомерното похапване, вижте в галерита горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати