Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Храни, които експертите няма да вкусят никога

Храни, които експертите няма да вкусят никога

MarianeMariane
Джедай
2559563k
6 от 6 Снимки

Непастьоризирани млека и сокове


Дори и да сте върл привърженик на суровоядството ида смятате, че пастьоризацията убива хранителната му стойност, не налагайте философията си на другите, послушайте научните аргументи в обратната теза.

Важно е да отбележим, че процесът на пастьоризация не само че не намалява хранителната стойност на млякото или соковете, но унищожава вредните бактерии, които биха могли да навредят на здравето на консумиращите ги.

И докато пастьоризацията не е опасна, то суровите напитки могат да бъдат доста опасни за здравето ви, защото те крият риск да се сдобиете с паразити, различни вируси или бактериални инфекции.

Всички обичаме да си похапваме вкусно. Гурме предложенията са нещо, за което сме готови да дадем и немалка сума в скъп ресторант. Но преди да заведете на романтична вечеря някой, когото обичате, е добре да се осведомите кои храни хранителните експерти няма да вкусят никога.

Списъкът е направен от адвоката и специалист Бил Марлър, който през последните две десетилетия е спечелил над 600 милиона долара за свои клиенти, станали жертви на хранителни отравяния.

Той на драго сърце споделя кои да онези храни, които нито хранителните експерти, нито той, нито вие трябва за опитвате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати