Чай от чемшир вместо хемодиализа при бъбречна недостатъчност

Чай

Бъбречната недостатъчност е сред проблемите, които рано или късно водят до наложителна хемодиализа. За съжаление това е единственото решение, което се предлага на болните.

Хемодиализате не само е неприятна и болезнена. Тя има само временни резултати, а след себе си води до подуване и отоци. Най-сериозното нещо, което може да причини една продължителна хемодиализа, е сърдечната недостатъчност.

Както за всеки друг проблем, и за този решението може да се открие в природата. Чаят от чемшир е чудото, което ще ви накара да се откажете от хемодиализата.

Чемширът може да се открие в почти всяка цветна градина. Отварата от него се препоръчва за избавяне от бъбречните проблеми. Само след няколко месеца пиене на чай от чемшир нивата на креатина влизат в норма и пациентът може да се откаже от хемодиализата.

Чемшир

Хората, доверили се на това природно средство, споделят, че само след месец и половина нивата на креатина спадат осезаемо. След четири месеца те вече са в норма.

Причината за положителния ефект на чемшира е способността му да лекува бъбречните възпаления, като подпомага отделянето на урината. С продукта може да се сдобиете напълно безплатно – това не е за подценяване при хора, страдащи от сериозни заболявания, за които се изписват скъпи медикаменти.

Чаят от чемшир не само ще вкара показателите в норма. Той ще помогне от тялото да бъдат изведени всички песъчинки и камъни от бъбреците. В процеса на приготвяне няма нищо сложно, а фактът, че ще ви избави от хемодиализата, изобщо не е за подценяване.

Бъбреци

За да си направите чай от чемшир, кипнете 450 мл вода. В нея добавете 2 с.л. натрошен чемшир – листа и клони. Оставете да ври за 5 минути, а след това да се запари поне за час. От получената течност се пие сутрин и вечер, задължително преди лягане.

Дозата трябва да се увеличава ежедневно. До петия месец тя трябва да стигне до литър дневно. Единствената опасност е предозирането с чай от чемшир. Първият симптом е разстройството. Ако това се случи, просто намалете дозата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати