Плодовете, които ускоряват невиждано метаболизма

Плодовете, които ускоряват невиждано метаболизма

1 от 5 Снимки

1. Портокали


Известни като най-добрите сред цитрусите за отслабване, те съдържат малко калории и много полезни вещества. Портокалите намаляват апетита и най-вече глада за сладко. Редовната им консумация хидратира тялото и оптимизира работата на храносмилателната система - ключът към отслабването;

Искате да намалите теглото си, но нямате време за тежки упражнения и изтощителни диети – няма проблем. Може да отслабнете, като заложите на правилните плодове.

Всекидневното консумиране на свежи плодове гарантира свалянето на излишните килца, и то по-скоростно, отколкото някога сте предполагали. Отслабването с плодове не налага да се ограничавате. Тези вкусни дарове от природата обаче притъпяват апетита и скоро ще забележите как порциите ви намаляват.

Плодовете са особено важни и жизнено необходими за подобряване на метаболизма. Някои от тях имат в състава си особено важни антиоксиданти. Те ускоряват обмяната на веществата и регулират храносмилателната система, като подобряват работата ѝ. Консумацията им стопира задържането на излишни течности и детоксикират организма.

Всички ползи, характерни за плодовете, са важни за процеса на отслабване. Кои са 5-те най-мощни активатора на метаболизма, вижте в галерията горе.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати