Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Внимание! Задължителни храни за това лято

Внимание! Задължителни храни за това лято

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k1k
2 от 10 Снимки

2. Магданоз


Билката често остава пренебрегната за сметка на останалите летни изкушения. Но само в купичка магданоз се съдържат 984 мг витамин К. Той помага на тялото да се отърве от задържане на течности и се справя с подуването. Това допринася за свалянето на над килограм от излишната вода, задържана в тялото. Магданозът се използва за салати, сосове, омлети, супи, ястия – навсякъде, където натуралният му вкус кореспондира с останалите съставки;

Лято е и природата ни е осигурила богато изобилие от плодове и зеленчуци. Сготвени или сурови, ние задължително трябва да се възползваме от тези продукти.

Изобилието от предни плодове ни осигурява един натурален източник на витамини и минерали от природата. Резултатът от похапването им не закъснява. Лишени от калории, но богати на фибри и полезни и засищащи вещества, летните храни, задължителни за този сезон, ще направят с тялото ви чудеса.

Ако се чудите на какво да заложите това лято, в галерията горе може да видите кои са най-полезните храни за настоящия сезон и защо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати