Излекувайте щитовидната си жлеза по естествен начин! Ето как

Щитовидна жлеза
Универсален панер-органайзер за отцеждане - 45 см
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсален панер-органайзер за отцеждане - 45 см
11.00 лв.
Виж ››

Щитовидната жлеза се намира в областта на шията и има два дяла - ляв и десен. Свързани са с тесен провлак. Заболяването ѝ произтича в следствие на стресови ситуации, тревоги в семейството и най-вече сдържане на емоции, както и др.

При увеличена функция на жлезата (хиперфункция) се предизвиква Базедова болест и се характеризира със сърцебиене, нервност, а очните ябълки изпъкват. Следната лесна и натурална рецепта ще подобри функцията на щитовидната жлеза.

Ще са ви нужни малки зелени орехчета – 40 бр., пчелен мед - 1 кг

Измийте орехчетата много добре, с нож им направете малки прорези по кората. Поставете ги в стъклен буркан и ги залейте с меда. Поставете буркана на светло, но не слънчево място, за 40 дни. Прецедете течността и я съхранявайте в затворена стъклена бутилка.

Приемайте сутрин на гладно по 1 ч.л. (не повече от 5 мл).

Зелени орехчета
Снимка: Стоянка Русенова

Намалената функция на щитовидната жлеза (хипофункция) се характеризира с забавена сърдечна дейност, отпадналост и умствени изменения. Прилагайте следната рецепта:

Вечер преди лягане разрежете 1 глава лук на две половинки (така сокът му изтича по-лесно).

С нежни и кръгообразни движения масажирайте с лука (откъм разреза) местоположението на щитовидната жлеза, описано по-горе, първо с едната половина, после с другата. Без да измивате врата, оставете сока да действа цяла нощ - това е лесен начин за естествено стимулиране на щитовидната жлеза.

Отрицателните емоции се натрупват и замразяват в тялото, вследствие на което щитовидната жлеза започва да боледува. Затова, освободете се от негативните емоции със смях и пеене, колкото и странно да ви се вижда това. От тези най-простички и лесни начини по-добри няма!

Лук

Звукът от тях, ще ви помогне много по-лесно да се освободите от негативизма – без значение какви проблеми имате и в какво настроение сте. Пейте с радост и любов, танцувайте на воля, радвайте се на всичко и всеки в живота и ще бъдете напълно здрави, щастливи, красиви и пълни със сила.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати