Традиционната храна на тези 8 държави е най-вкусната в света

1 от 8 Снимки

1. Италия


Традиционните италиански ястия определено са сред фаворитите на повечето хора. Родина на вкусните пици, пастата и сладоледите, Италия предлага на туристите уникална комбинация от атмосфера и уникални изкушения за сетивата. Веднъж дошли тук, на почивка или по друг повод, просто няма да ви се иска да си тръгнете;

Всяка държава има своята традиционна храна. Кулинарният туризъм включва опитването на най-различни ястия и гозби в региона, в който сте попаднали. Няма как да се разхождате из френския Прованс и да не опитате на възможно повече места от прочутите френски сирена с хляб и вино.

Пътешествието в Индия ще ви зареди с контрастни гледки и аромати, които дълго време, след като напуснете страната, ще владеят съзнанието ви и ще ви се иска още едно къри или някой друг пикантен индийски сос.

Феновете на такива изживявания задължително трябва да се запознаят с настоящата класация.

Ако обичате да пътувате, а също така сте и фенове на хубавата храна, тук сме събрали осемте страни, които могат да ви предложат истинско изкушение за сетивата. Традиционните им ястия се приготвят по цял свят, но само на местно ниво можете да се докоснете до истинския им дух. Ето къде ще си оближете пръстите и ще питате за още /разгледай вкусната ни галерия/.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати