На плажа се яде здравословно! Ето така

1 от 3 Снимки

1. Шишчета с плодове вместо сладолед


Изберете вкусни плодчета - ябълка, нектарини, череши, киви и банан. Нарежете и ги почистете, за да ви е по-лесно да ги нанизвате. Наредете ги на шишчето, като се стараете да има от всичко. Приберете готовите шишчета във фризера, докато замръзнат. Така на плажа ще имате замразени плодчета, които действат много по-освежаващо от сладоледа и са много по-полезни от него. Не забравяйте да ги държите в хладилната чанта.

Лятото най-после е тук и вие сте напълно готови за него. За да не съсипете месеци на тренировки в залата, трябва да знаете как да се храните здравословно на плажа.

Плаж, море, слънце – какво по-хубаво от това. През цялата година мечтаем за това как ще събираме сияен тен на плажа. А там, върху горещия пясък, е време за нещо разхлаждащо. То може да е както нискокалорично и питателно, така и много вкусно.

За да се чувствате сити и освежени на плажа, трябва да заложите на здравословното. Хапването под слънчевите лъчи трябва да ни засити, да ни зареди с енергия и да не подува корема. Условията са много, но решение има.

Продуктите трябва да са подбрани, така че да издържат максимално дълго на плажа. Все пак имайте предвид, че всички те трябва да бъдат съхранени в хладилна чанта. В галерията горе събрахме 3 наистина вкусни предложения за похапване на плажа.

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати