Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Изумителни 5 трика за плосък корем

Изумителни 5 трика за плосък корем

Даяна НиколоваДаяна Николова
Помощник Готвач
810348
2 от 5 Снимки

2. Подправки


Чували сте, че има подправки, които ще ви помогнат да намалите сантиметрите на талията, но все още не знаете кои са? Е, сега ще разберете.

Черен пипер - тази подправка има куп лековити свойства. Освен лечебна, тя се използва и за горене на мазнини. Виновникът за това е пиперинът, който блокира образуването на нови мастни клетки и е подходящ за лечение на затлъстяване.

Куркума - най-ефикасна е куркумата, приета рано сутрин. Разтваряте една чаена лъжичка куркума в една малка чашка с топла вода и приемате това всяка сутрин на гладно. Резултатите няма да закъснеят. Освен това може да добавяте куркума към всяко свое ястие.

Люто или люти чушки - ако предпочетете лютия пипер, ще забележите промяна във вашата талия. Лютото подпомага изгарянето на мазнини не само по талията, а и по цялото ни тяло.

Чудите ли се защо всички имат плосък корем, а вие не? Ако този въпрос ви тормози, ще ви помогнем с 5 лесни трика. Ще се изненадате как толкова прости неща в ежедневието ви могат да бъдат полезни за вас и да подобрят фигурата ви.

Разбира се, тренировките са най-добрият начин да поддържате форма. Но не е нужно настървено и със сетни сили да въртите велоергометъра ден през ден, преследвани от фиксидеята да свалите трите излишни кила, които ви тежат. Опитайте да внесете малки промени в ежедневието си, които ще ви помогнат да изчистите мазнинките от коремчето.

Отпуснете съзнанието си и влезте да си вземете един студен душ. След това сгответе нещо вкусно за себе си и любимите си хора, но сложете от специалните подправки, които ще намерите в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати