gotvach.bg»Статии»Любопитно»Отстъпка в ресторант спрямо размера на бюста

Отстъпка в ресторант спрямо размера на бюста

хранене в ресторант
Органайзер за хладилник - 4.85л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Органайзер за хладилник - 4.85л
7.50 лв.
Виж ››

Ресторант в Китай предлага на клиентките си необичайна схема за намаление. Заведението за хранене в град Ханджоу намалява стойността на сметката на клиентките си според големината на бюста им.

Отстъпката спрямо големината на сутиена има много противници и търпи сериозни критики. Стигнало се до там, че местни живели се оплакали на властите от гръдната дискриминация.

Ресторант Тренди шримп е пуснал няколко билборда, в които се рекламира отстъпката за клиентките според големината на бюста им. Те са разделени на общо седем размера. Над гръдната схема стои голям надпис: Целият град търси гърди.

ресторант

Притежателките на големи гърди определено са облагодетелствани от отстъпката в ресторанта. Най-големите бюстове получават до 9.5 процента надолу от цената.

Постерът със странната обява бе качен на 1 август, но след това управата на заведението бе принудена да го свали под обществения натиск.

Управителят на ресторанта Лан Шънган обаче обяви, че откакто градът е наясно с отстъпките, клиентите в заведението са скочили с 20%. Освен това той уточнява, че клиентките договарят своята отстъпка с келнерките, а не с мъжкия персонал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати