Няколко вкусни храни, които забавят стареенето

1 от 6 Снимки

Нар


Рубиненочервените семена на нара са чудесни за вашата кожа. Те спомагат за подобряване на кръвообращението и придават естествен цвят на кожата. Също така нарът съдържа важни съединения, които имат антистареещ ефект.

Елагичната киселина е полифенолно съединение, което се бори с щетите от свободните радикали, а пуникалагинът е свръх хранителен елемент, който увеличава способността на организма да запазва колагена, който от своя страна спомага за поддържане на еластичността на кожата ви.

Стареенето е естествен процес, но не иска ли всеки да остане млад и красив? Вярно е, че старостта трябва да се посрещне с достойнство и да се приемат и доброто, и лошото, което носи. Не можем в действителност да спрем процеса, но можем да забавим признаците на стареене, като следваме някои здравословни и добри навици на живот.

Сред тях не са само грижата за вашата кожа, но и внимателното планиране на хранителния режим. В края на краищата, има голям доза истина в думите ние сме това, което ядем.

Външният вид има много общо с това как се чувствате отвътре. Правилото е просто - да се храним правилно и здравословно за младежка и вечна красота. Вижте в горната галерия най-добрите храни за жени, които значително ще забавят процеса на стареене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати