Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Няколко вкусни храни, които забавят стареенето

Няколко вкусни храни, които забавят стареенето

6 от 6 Снимки

Кисело мляко


Традиционният за България продукт спомага за поддържането на здравословното състояние на клетките на кожата. Той е чудесен източник на калций и помага на клетките да се възстановят. Киселото мляко може и да се нанася върху кожата ви. Млечната киселина в него помага за премахване на мъртвата кожа и стяга порите.

Стареенето е естествен процес, но не иска ли всеки да остане млад и красив? Вярно е, че старостта трябва да се посрещне с достойнство и да се приемат и доброто, и лошото, което носи. Не можем в действителност да спрем процеса, но можем да забавим признаците на стареене, като следваме някои здравословни и добри навици на живот.

Сред тях не са само грижата за вашата кожа, но и внимателното планиране на хранителния режим. В края на краищата, има голям доза истина в думите ние сме това, което ядем.

Външният вид има много общо с това как се чувствате отвътре. Правилото е просто - да се храним правилно и здравословно за младежка и вечна красота. Вижте в горната галерия най-добрите храни за жени, които значително ще забавят процеса на стареене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати