Ресторантите с най-впечатляващи гледки

1 от 7 Снимки
Ресторантите с най-впечатляващи гледки
Снимка: fooyoh

1. Grotta Palazzese


Намира се в Бари, Италия и се разполага в зала, издълбана в пещера. Често използван е при организирането на балове и други елитни събития. Докато вечерят в него, гостите му могат да наблюдават танцуващите вълни и красиво оформени камъни;

Всеки има своята причина да посещава определени заведения. Едни се влияят от цената на блюдата, за други е най-голяма важност качеството на храната, на трети им харесва любезния персонал, а на четвърти – атмосферата.

И докато някои заведения не могат да задоволят клиентите си във всяко едно отношение, то има други, при които всичко е на ниво. Въпреки това, когато хората ги посещават, забравят за ястията в чиниите си заради невероятно красивите гледки, които се откриват пред тях.

А и как иначе! Тези заведения се намират на толкова колоритни места, че със сигурност последното нещо, за което ще мислите, докато сте в тях, е апетитът си. Вижте кои са те в галерията ни и поне за малко станете част от магията, в която се потапят хората, извадили късмета да ги посетят.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати