Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Трикове, с които да съхранявате по-дълго любимите си храни

Трикове, с които да съхранявате по-дълго любимите си храни

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
8 от 8 Снимки

8. Диня


Дините могат да издържат няколко месеца, ако ги съхранявате в мазе при 2 градуса по Целзий. Добре е да са подредени върху кърпа и да се обръщат периодично.

Случвало ли ви се е някога да купите плодове, а много скоро след това да ги запратите в кошчето с отпадъци, защото сте преценили, че вече не са подходящи за консумация? Със сигурност ще сте сблъсквали с този проблем, при това повече от веднъж или два пъти. Със сигурност не сте и единствените!

Всъщност това е практика на много хора, които не знаят как най-успешно да съхраняват хранителните си покупки и бързо влошават качеството им. Но всичко това може да се промени с помощта на няколко лесни трика, които ще намерите в нашата галерия.

Те са събрани от различни части на света и показват как бързо и лесно да удължите свежестта на любимите си храни. Вижте тези трикове, които ще ви помогнат да прахосвате по-малко пари и ще ви спестят неудобство през лятото и есента, когато кухнята ни изобилства от пресни плодове и зеленчуци, които бързо се скапват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати