gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Идеи за шотове, които можете да изядете

Идеи за шотове, които можете да изядете

1 от 5 Снимки
Идеи за шотове, които можете да изядете
Снимка: delish

1. Шотове от сладоледени фунийки


За да направите тези шотове, трябва да си набавите сладоледени фунийки или кошнички /предлагат се в големите супермаркети/ и да отрежете внимателно горната част, за да се получат симпатични вафлени шотчета. След това можете да ги напълните с бейлис, да ги украсите със сметана и бързо да ги поднесете;

Шотовете представляват малки чашки с обем между тридесет и шестдесет милилитра, в които се поднасят коктейли или други видове алкохол. Характерно за тях е, че се изпиват на един дъх и обикновено са част от някаква забавна игра или облог.

Шотовете са добре познати на всички, които водят активен клубен живот и често се събират с приятели на купони. Те са симпатични, интересни и винаги правят атмосферата на партитата още по-весела.

Ако често посещавате нощни заведения, то със сигурност сте виждали всевъзможни атрактивни шотове, които са ви впечатлили с вида си. Въпреки това бъдете сигурни, че не сте видели най-интересните сред тях.

Ако надникнете в нашата галерия, ще видите такива, които можете не просто да изпиете, а дори да изядете. Те се приготвят лесно и могат да ви помогнат да се превърнете в истинска звезда на следващото приятелство събиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати