Gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Най-добрите сокове за лечение на запек

Най-добрите сокове за лечение на запек

5 от 5 Снимки

Сок от краставици


Краставиците са приятна и свежа храна, пълна с вода, която помага да се регулира чревната система. Също така те не затормозяват стомаха и действат като естествено слабително за тялото.

Изследвания показват, че всеки трети човек по Земята страда от запек поне два пъти годишно. Състоянието безспорно е най-често срещаният стомашен проблем, свързан с нарушеното храносмилане и чревна функция.

Наред със знайните трудности в края на храносмилателния процес, симптомите включват силно намаленото движение на червата, подуване на корема, болка с различна интензивност в областта на стомаха.

Запекът, ако не се третира навреме, може да доведе до различни здравословни проблеми. Той може да се превърне в катализатор на редица изключително неприятни болести, засягащи стомаха и тънките и дебелите черва. За щастие, има редица лекарствени средства, които могат да се справят със състоянието.

В днешно време обаче хората са станали прекалено зависими от фармацевтичните компании и буквално гълтат хапчета и сиропи за абсолютно всичко, при условие че има изключително ефикасни и достъпни лекове от природата. Точно такъв е случаят и със запека, който може бързо да остане само един неприятен спомен с няколко лесни за приготвяне домашни сока. Убедете се в това, като прегледате горната галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати