Това са най-засищащите плодове

1 от 4 Снимки

1. Папая


Тя засища глада, дарява организма с енергия и подобрява тонуса. Похапването на папая се препоръчва при гадене, запек, възпаления, нисък имунитет.
Резачка за зеленчуци на спирали с 3 режима на рязане-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Резачка за зеленчуци на спирали с 3 режима на рязане
32.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Плодовете са едни от най-ценните храни, с които природата ни е дарила. Те са свежи, вкусни и безкрайно полезни. Похапването на някои типично български плодове като ябълки, круши, сливи, кайсии, както и на по-екзотични като ананас, киви, портокали, ни помага да си набавим големи количества витамин С и много други незаменими витамини, минерали и фибри.

Консумацията на плодове подобрява тонуса си и освен това прави кожата ни гладка, озарена и мека. Заради минималното количество на калории в плодовете те са в основата на редица диети.

Но за жалост, се получава така, че след като похапнем определен плод, ние огладняваме още повече и всъщност ефектът, който следва, съвсем не е този, който търсим.

Затова е много важно какви плодове ще включим в менюто си, когато искаме да отслабнем. В горната галерия ще откриете плодчета, с които наистина ще преборите глада. Те са вкусни, полезни и ще ви помогнат да се отървете от излишните килограми.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати