Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Това са най-засищащите плодове

Това са най-засищащите плодове

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 4 Снимки

2. Диня


Този ароматен и сочен плод може да потуши глада ви и да ви хидратира в горещите летни дни. Освен това динята е полезна за очите, кожата, мозъка. Тя действа общоукрепващо и понижава риска от поява на някои ракови заболявания.

Плодовете са едни от най-ценните храни, с които природата ни е дарила. Те са свежи, вкусни и безкрайно полезни. Похапването на някои типично български плодове като ябълки, круши, сливи, кайсии, както и на по-екзотични като ананас, киви, портокали, ни помага да си набавим големи количества витамин С и много други незаменими витамини, минерали и фибри.

Консумацията на плодове подобрява тонуса си и освен това прави кожата ни гладка, озарена и мека. Заради минималното количество на калории в плодовете те са в основата на редица диети.

Но за жалост, се получава така, че след като похапнем определен плод, ние огладняваме още повече и всъщност ефектът, който следва, съвсем не е този, който търсим.

Затова е много важно какви плодове ще включим в менюто си, когато искаме да отслабнем. В горната галерия ще откриете плодчета, с които наистина ще преборите глада. Те са вкусни, полезни и ще ви помогнат да се отървете от излишните килограми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати