Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Рецепти на пророчицата Ванга, които наистина работят ефективно!

Рецепти на пророчицата Ванга, които наистина работят ефективно!

Мария СимоваМария Симова
Автор
50620k
3 от 3 Снимки

3. Гъбички на краката


За да се премахнат неприятните симптоми, причинени от гъбичките на краката, е препоръчително използването на винен оцет. Измитите крака се потапят за няколко минути в оцетен разтвор. След което в по слаб оцетен разтвор се потапят и изстискват чисти чорапи и се обуват за през нощта.

Друго средство за борба с гъбичките на краката е тинктурата, приготвена от смлени кафени зърна. Необходимо е да се вари смляното кафе, да се охлади и да се потапят болните крайници в него. Тази тинктура ще облекчи не само гъбичките и грубата кожа на петите, но ще облекчи и болката в ставите, глезените и стъпалата.

Едва ли има човек, който да не е чувал за световноизвестната пророчица Ванга. Освен ясновидка тя е била и много добър лечител и има много рецепти и методи за изцеление, разработени лично от нея. Най-важните принципи на лечителката са:

- При приготвянето на отвари и тинктури – не е важно толкова каква е дозировката им, а мястото, където е расла билката;

- Според нейните убеждения най-голям лечебен ефект имат билките, които растат на мястото, където пребивава болният човек.

В галерията горе може да научите няколко наистина ефективни рецепти от Ванга, които ще ви помогнат да се отървете от различни болестни състояния.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати