Това са най-гадните сладоледи! Ще ги хапнете ли?

Сладолед

Когато искаме нещо вкусно и разхлаждащо през лятото, обикновено се обръщаме към сладоледа. Но какво ще стане, ако вкусът на любимия ни десерт е отвратителен?

Сладоледът има за цел да ви накара да се освежите през лятото или да се подсладите след обяд/вечеря. Той може да се яде по всяко време.

Защо обаче някой би искал да замени класическия ванилов сладолед със студен десерт с кофти ухание?

Основната причина е експериментът. Когато търсят нещо ново, екстравагантно и сензационно, топготвачите от известните компании, развихрят напълно въображението си. А резултатът от тяхното творчество ви представяме под формата на пет ексцентрични сладоледа. Вижте ги в следващите редове!

1. Сладолед с аромат на въглища

Бихме искали да се шегуваме, когато споменаваме този сладолед, но не е майтап. Има такова чудо като сладолед с аромат на въглища и изглежда, точно както бихме очаквали.

2. Сладолед с черни маслини и козе сирене

Отново пикантната версия на сладолед. Това е комбинация от солени маслини и френско козе сирене. Звучи ли ви приятно?

Сладолед

3. Садолед-сирене

Вярвате или не, има рецепти, които ще ви позволят да направите сладолед със сирене. Сиренето е чудесен продукт, но когато се превърне в сладолед, може да обърка сетивата ни.

4. Брюкселско зеле с ароматизиран сладолед

Да, това кулинарно произведение също съществува. Но със сигурност няма да се хареса на децата ви.

5. Сладолед с аромат на риба

Благодарение на прекрасния свят на японските експерименти има сладолед с аромат на риба. Ако харесвате вкуса на солена вода и малко алкохол, тази комбинация от саури и ракия може да бъде нещо, което искате да опитате.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати