Gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Сушените плодове: Отлично природно средство при болки в гърба

Сушените плодове: Отлично природно средство при болки в гърба

Мария СимоваМария Симова
Автор
50620k
Сушени плодове

Сушените плодове са естествен източник на фибри и антиоксиданти. Те са с високо съдържание на прости захари, фруктоза и глюкоза. С най-добро качество са плодовете с неприветлив външен вид, ако ги купувате насипно избирайте най-тъмните, най-сбръчканите и най- непривлекателните, но пълни с полезни хранителни вещества с истински вкус.

Ако периодично ви боли гърбът, след усилена тренировка или пък след тежък работен ден, ви препоръчваме тази стара и изпитана рецепта. А тя е известна отдавна на олимпийските атлети, които често възстановяват гръбнака си след спортни натоварвания.

Ефективността ѝ сега е потвърдена от медицинските учени. Вечер преди лягане, изяжте 1 бр. сушена синя слива, 5 бр. сушени кайсии, 1 бр. сушена смокиня.

Това трябва да се прави месец и половина, всеки ден. А може и няколко пъти на ден, няма противопоказания срещу тази храна.

Тези сушени плодове съдържат вещества, които допринасят за възстановяването натъканите в муждупрешленните дискове.

Прешлените стават по-стабилни и еластични, заемат правилните места в тялото без никакви външни влияния.

Във всеки плод от тази рецепта се съдържат специални вещества, и смесвайки се в стомаха се получава лекарство за гърба. Това лекарство и много полезно както за мъжете, така и за жените.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати