На Хелоуин: Ще пиете ли джин, омагьосан от зла вещица?

Джин Evil Spirit
Снимка: Moonpig
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods-29%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
20.00 лв.
Виж ››

Британска компания пуска на пазара специално произведен джин от зли духове, като напитката е била предварително омагьосана от професионална вещица, съобщава вестник Метро.

Джинът с марка Evil Spirit е създаден по повод Хелоуин, а производители са фирмата Мунпиг.

Джинът е тройно филтриран по специална технология, като алкохолът е от най-високо качество, уверяват производителите. За рецептата са използвани ябълки от британското село Плъкли, което е най-спохожданото от духове село във Великобритания.

Смята се, че в това село бродят 15 призрака, като мястото редовно привлича любители на паранормалните явления, а най-големи тълпи там могат да се видят около Хелоуин.

И за да е още по-зловещо, всяка бутилка Evil Spirit е омагьосана от професионалната зла вещица Джулиан Уайт по Пълнолуние.

Бутилките със зловещия алкохол вече се продават във Великобритания, като всяка от тях струва по 13 паунда. Може да се комбинира с обичайния тоник и лимон на всяко Хелоуин парти.

Нашият джин гарантирано ще повдигне духа на празника, а ако го занесете на домакините като подарък, определено ще се превърнете в любимия им гост, казва Джеймс Стърок от компанията Мунпиг.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати