Отървете се от всякакъв вид кашлица само за една нощ!

Джинджифил
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Много хора смятат че грипът, настинките и кашлицата са незначителни здравословни проблеми. Но това съвсем не е така. Те трябва да бъдат лекувани незабавно и добре, тъй като могат да причинят сериозни увреждания на целия организъм.

Рецептата, която ви предлагаме, е чудесна за лечение на всички респираторни заболявания и работи по-добре от много лекарства, продавани в аптеките. А предимството е, че за разлика от лекарствата, тази рецепта няма странични ефекти.

Тя е наистина чудесна за лечение на грип, настинки, кашлица, бронхит и други респираторни заболявания.

Кашлицата е реакция на тялото за изхвърляне на излишната слуз през дихателните пътища. Тялото има своите средства за борба с болестта, но ние можем да ускорим лечебния процес и да избегнем много усложнения.

Този ефективен метод се основава на компрес от джинджифил и има противовъзпалителен ефект.

Необходими продукти:

Мед

1 с.л. чист натурален мед; 2 с.л. настърган корен джинджифил; 2-3 с.л. брашно; 1 с.л. олио или зехтин; тензух, плат или салфетка

Смесват се всички съставки, а сместа трябва да има гъста консистенция.

Смесете брашното с меда и разбъркайте добре. Добавете зехтина, джинджифила и разбъркайте отново. Ако е нужно добавете още малко брашно, сместа трябва да е гъста.

Поставете сместа върху марля, а марлята поставете на гърдите или гърба над нивото на сърцето, покрийте с кърпа и обезопасете.

ВАЖНО: Не поставяйте превръзката твърде близо до сърцето.

Оставете сместа да действа за 2 или 3 часа, ако е възможно и цяла нощ. Тази лечебна смес ще ви избави от кашлицата много скоро след първото приложение.

Можете да повтаряте компреса, но винаги правете нов микс. Този метод може да се прилага и на деца над 1 година, но не оставяйте да действа цяла нощ. Достатъчно е да престои за 1-2 часа преди лягане. Преди да приложите този лек, уверете се че нямате алергия към някоя от съставките.

Ако забележите зачервяване или подуване – веднага отстранете лекарството. Това означава, че тялото реагира отрицателно на съставките.

Тази рецепта не се препоръчва да се прилага при висока температура на болния, тъй като компресът има загряващ ефект.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати