Доказано! Този мощен сок предотвратява рака

1 от 3 Снимки

Този сок се приготвя само от 5 чудодейни съставки и е спасил над 50 000 болни от рак.

Той съдържа витамини В1, В2, В6, С, антиоксиданти, фолиева киселина и минерали като фосфор, калий, калций, магнезий, цинк, натрий и желязо.

Най-мощното средство в него за предотвратяване на рак е цвеклото. Неговите аминокиселини са способни да унищожат клетките на раковите тумори. Неговата ефективност се потвърждава от многобройни проучвания.

Най-важната характеристика на това средство е ефективността. Повече от 50 000 раково болни и хора с други нелечими заболявания започнали да приемат сока - тяхното състояние бързо се подобрява. Средната продължителност на лечение е само 42 дни!

За приготвянето на чудодейния сок-еликсир са ви нужни:

2-3 броя цвекло, 2 корена целина, 1 морков, 1 картоф и 2 репички

Трябва само да смесите прясно изцедения им сок и да го приемате 2 пъти на ден.

Цвеклото /особено червеното/ има много леч ебни характеристики. То се използва най-вече в кулинарията, а бялото цвекло е източник на захар и фураж.

За да се използват напълно свойствата на цвеклото, се препоръчва да се консумира сурово под формата на свежи салати, защото при готвене губи много от качествата си.

Заради богатия си състав на витамини и микроелементи този зеленчук се смята за един от най-полезните в света.

Най-забележителното вещество на цвеклото е бетаин. Това е аминокиселина, която има мощни противоракови свойства и унищожава клетките на туморната тъкан. И още - ефективно потиска възпалителните процеси и има антиоксидантен ефект.

Суровото цвекло или неговият сок могат да се използват паралелно с лечението на рак (химиотерапия и лъчетерапия). Сокът е много ефективен и за туморни заболявания на белите дробове, стомаха и пикочния мехур. Препоръчва се на бременни жени поради високите нива на фолиева киселина. Стимулира функциите на черния дроб и жлъчния мехур, подобрява състоянието на кожата и намалява болката при менструални спазми.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати