Чудодейна тинктура за стимулиране на мозъчната дейност

Чудодейна тинктура за стимулиране на мозъчната дейност

Всички хора искаме да живеем по-дълго! За да не се сблъсквате с много и различни заболявания, предлагаме ви чудодейна тинктура, направена на основата на чесъна.

Тя отлично помага при атеросклероза, намалена мозъчна активност, възрастова загуба на слуха, хронична умора и влошена работа на червата.

След приключване на пълен курс на лечение с тинктурата много хора отбелязват рязко повишаване на ефективността и умствената активност, загуба на тегло и подобрение на цялостното благосъстояние. Някои твърдят, че дори отшумява дългогодишната им депресия и това е свързано с пречистването на кръвоносните съдове и засилването на мозъчната активност.

За приготвянето на еликсира ще са ви нужни 350 г много ситно нарязан чесън (не смлян, счукан или през ренде), 500 мл силен алкохол (ракия).

Смесете чесъна с алкохола в стъклен съд с капак и го поставете на тъмно (без светлинни източници) място в продължение на 10 дни. След изтичане на определения период от време, прецедете чесъна от сместа през сито и оставете алкохола отново на тъмно място за няколко дни.

Прием на тинктурата по следната схема:

- Ден първи - 1 капка от тинктурата сутрин, 2 капки по обяд и 3 капки вечерта;

- Ден втори - сутринта започнете с 3 капки, на обяд 4 капки а вечерта 5 капки;

- Ден трети - сутринта изпийте 5 капки, на обяд 6 капки, а вечерта 7 капки;

- Ден четвърти - започнете сутринта със 7 капки, 8 капки на обяд и 9 капки на вечеря;

Чудодейна тинктура за стимулиране на мозъчната дейност

- Ден пети - започнете с 10 капки сутрин, 11 капки на обяд и 12 капки вечерта;

- Ден шести от лечението включва прием на 15 капки сутрин, 14 на обяд и 13 вечер. От този момент нататък, всеки следващ прием се намалява с 1 капка, докато на десетия ден от лечението се получи 1 капка;

- Ден единадесети - започнете ежедневен прием по 25 капки от тинктурата, разтворени в 1 с.л. прясно мляко три пъти на ден – сутрин, обяд и вечер (но точно преброени 25 капки). Това продължава докато тинктурата напълно свърши. Препоръчително е повторно лечение след 5 години. Тинктурата не се препоръчва на хора с висока киселинност на стомашния сок, гастрит и стомашни язви.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати