Радикално: Пречистете червата завинаги с тази вълшебна смес

Прочистване на червата

Искате да се справите с всички болежки и да се имунизирате срещу здравословни проблеми? Няма по-лесно нещо от това. Единственото, което трябва да направите, е да прочистите червата радикално – веднъж и завинаги.

Пречистването на червата с тази рецепта е толкова мощно, че в тялото ви няма да остане нито един токсин. Така никоя болест няма да може да ви уплаши или атакува.

Рецептата за радикалното прочистване на червата е стара и отдавна позната в народната медицина. Силата на тази лечебна рецепта се дължи на мощната комбинация на двете съставки, от които е направена - пресните моркови, в комбинация с детокс силата на червеното цвекло.

За рецептата за прочистване са ви необходими килограм пресни моркови, половин килограм сурово цвекло, сушени кайсии и стафиди - най-добре домашно производство.

Начин на приготвяне:

Радикално: Пречистете червата завинаги с тази вълшебна смес

Рендосайте зеленчуците на ситно. Поставете ги в емайлиран съд и ги залейте с топла преварена вода. Тя трябва да покрие зеленчуците с два пръста отгоре.

Към полученото добавете шепа нарязани сушени кайсии и стафиди. Поставете съда на котлона и изчакайте, докато водата да заври. Веднага след това я махнете от огъня.

В течността добавете една супена лъжица мед и разбъркайте добре. Преместете съда на хладно място и оставете да престои 12 часа.

Прецедете течността и приемайте по половин чаша от нея три пъти дневно. Прочистването на червата трае един месец. Ако питието ви свърши – направете си ново.

Прочистващата смес се съхранява в хладилник, най-добре в стъклен буркан или стъклено шише. Така запазва мощните си качества дори след време.

Вижте още от нашите рецепти за тънка талия или пък рецепти за здраве.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати