Хитрите кулинарни техники на най-добрите готвачи

11 от 11 Снимки

11. Не се отказвайте от чесъна


Ако обичате уханието на чесън, но ви предстои романтична среща и се притеснявате от натрапчивия му аромат. Просто натъркайте предварително съда, в който ще готвите. Така ще се избавите от специфичния дъх, без да се лишавате от приятното ухание на чесъна.

За да готвите като професионален готвач не е нужно непременно да сте колега на феноменалните Гордън Рамзи и Джейми Оливър.

Всъщност е достатъчно просто да владеете няколко лесни хитринки, с чиято помощ всяко блюдо се превръща от обикновена храна в кулинарен шедьовър.

Вижте кои са тези похвати, които сме подбрали специално за вас в нашата галерия. Те са дело на най-добрите готвачи в кулинарния свят и определено ще ви помогнат да изпъкнете пред гостите.

Научете ги, за да приготвяте най-вкусните, привлекателни и ароматни стекове, хлебчета, супи, пюрета. Превърнете се в кулинарна звезда и докажете на любимите си хора, че по-апетитна храна от домашната няма!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Николай
Николай
15.07.2018 20:09
Многа полезна информация определено си струва да го прочетеш благодаря
0
0