Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Хитрите кулинарни техники на най-добрите готвачи

Хитрите кулинарни техники на най-добрите готвачи

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 11 Снимки

2. За сочно пиле


Ако се притеснявате, че пилето ви няма да е достатъчно сочно, можете да го накиснете в специален разтвор. За него ще ви трябва 1 л вода, ¼ ч.ч. сол и ½ ч.ч. захар (тя е не е задължителна). Поставете месото в дълбок съд и го полейте с приготвения разтвор така, че да го покрива изцяло. След това го поставете в хладилника за няколко часа, като имате предвид, че времето за охлаждане зависи от масата на месото /по 1 час за всеки 1 кг/.

За да готвите като професионален готвач не е нужно непременно да сте колега на феноменалните Гордън Рамзи и Джейми Оливър.

Всъщност е достатъчно просто да владеете няколко лесни хитринки, с чиято помощ всяко блюдо се превръща от обикновена храна в кулинарен шедьовър.

Вижте кои са тези похвати, които сме подбрали специално за вас в нашата галерия. Те са дело на най-добрите готвачи в кулинарния свят и определено ще ви помогнат да изпъкнете пред гостите.

Научете ги, за да приготвяте най-вкусните, привлекателни и ароматни стекове, хлебчета, супи, пюрета. Превърнете се в кулинарна звезда и докажете на любимите си хора, че по-апетитна храна от домашната няма!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Николай
Николай
15.07.2018 20:09
Многа полезна информация определено си струва да го прочетеш благодаря
0
0