Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Вижте трансформацията на момчето, което свали 90 кг и стана модел

Вижте трансформацията на момчето, което свали 90 кг и стана модел

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k1k
Вижте трансформацията на момчето, което свали 90 кг и стана модел
Снимка: amazingideas

Битката с наднорменото тегло винаги е дълга и трудна. Малцина успяват да издържат докрая, но резултатът определено си струва. Илия Райковцевич е доказателството за това.

Макар още ученик, Илия тежи 150 килограма. Един ден той решава, че е дошъл моментът за промяна. Само за няколко месеца той се справя със солидна част от теглото си, което води по подобряване на здравето и вида му, както и повишаване на настроението.

За една година Илия сваля цели 89 килограма. Момчето споделя, че е имало дълъг период, в който дори не се е поглеждал в огледалото. Един ден се изправя пред своя съдник. Видът на тялото му го хвърля в депресия. Ученикът обаче осъзнава, че ако продължи в същия дух, ще затъне още повече. И отива на фитнес. От този ден до днес, това място се превръща в негов втори дом.

Днес спортът се е превърнал в начин на живот за Илия. Той се храни здравословно и всеки ден ходи на фитнес. Стремежът към перфектно тяло е развил у момчето както физическа сила, така и нов поглед за живота. Дълги години той е бил потискан и подиграван заради теглото си. Днес Илия се е справил с травмите си и признава, че и той не би харесал момчето, което е бил – без никаква сила и решителност.

Благодарение на усилената си работа във фитнес залата и супер здравословно хранене, Илия се превръща в млад мъж с визия на професионален модел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати