Ужас! Хората по света ядат това

6 от 6 Снимки

6. Хлебарки


Ядат се от векове в много страни. Дори някои учени смятат, че това е храната на бъдещето, когато традиционните храни станат прекалено скъпи. Предлагат се пържени, варени и печени и имат вкус на пиле.

За някои са отвратителни, но за други са много вкусни. Тези храни са въпрос на избор или по-скоро на навик, традиция и локални разбирания. Считат се за едни от най-ужасните храни по света, но въпреки това имат доста фенове.

Някои от тях за богат източник на хранителни вещества, въпреки че ароматът им може да ви порази. Други пък се ядат сурови, което на практика поставя живота ви пред смъртна опасност. Трети пък ще ви ужасят, въпреки че от векове се използват за лечение на страшни болести.

И ако скандинавската традиция да се заровят агнешки карантии дълбоко в земята за половин година и после да се похапват като деликатес ви се струва прекалена, то в галерията горе ще откриете още подобни "вкусотии", от които буквално ще ви настръхнат косите.

И да - стогодишните яйца, които китайците си похапват сладко, са си направо за предпочитане пред някои от храните, които ще видите горе.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати