Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Никога не започвайте диета в тези периоди! Ще се провалите

Никога не започвайте диета в тези периоди! Ще се провалите

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
5 от 5 Снимки

5. Докато сте на море


Лятото върви ръка за ръка с ходенето на море, което пък, от своя страна, е обвързано с консумацията на бира, сладолед, миди, цаца и пържени картофки. Ако се принудите да се храните диетично по време на морската си ваканция, ще ви е изключително трудно.

Ако сте стигнали до извода, че трябва да се разделите с излишните килограми, то вероятно сте си набелязали определени упражнения, които да изпълнявате, както и специален хранителен режим. Неговото спазване обаче може да се превърне в невъзможна мисия, ако се окаже, че сте заобиколени от прекалено много вкусни изкушения.

В крайна сметка ще се получи така, че ще прегрешите многократно с всевъзможни забранени храни, диетата ви няма да даде нужните резултати, а вие ще сте обзети от чувство за вина и безсилие.

За да не изпадате в подобна неприятна ситуация, трябва просто много внимателно да изберете периода, в който да се придържате към режима си и най-вече да си дадете сметка през кои дни от годината ще ви е напълно невъзможно да се храните по строго определен начин.

Ако все още ви е трудно да си направите сами този план, ние ще ви помогнем, като ви подскажем в галерията по-горе периодите, в които ще ви е най-мъчително да се въздържате от похапване на вкусотии. Ето кога е почти сигурно, че диетата ви ще е неуспешна!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати