Виж какво ще стане с тялото ти, ако всеки ден ядеш 6 глави печен чесън!

1 от 3 Снимки

Рецептата с печен чесън е много лесна и ще ви помогне да се отървете от здравословните си проблеми. За да има пълен лечебен ефект, трябва да се изядат 6 глави печен чесън за 1 ден. Това е дозата за цялостно лечение.

Как се прави?

Загрява се фурната предварително на 150 градуса. Всяка глава чесън се обелва от най-горните слоеве.

Оставят се само обелките на отделните скилидки. С остър нож се реже 0.5 -1 сантиметър от горната част на всяка глава. Нареждат се главите чесън в плитка тава, като отрязаната част е отгоре. Полива се обилно със зехтин, така че зехтинът да попие в тях. Предпочита се зехтинът да е обикновен, защото с него може да се готви, а зехтин Extra Virgin e само за салати и не търпи температурна обработка.

Отгоре се покрива с алуминиево фолио за печене. Изчаква се 10 минути и печем 10 минути, докато омекне леко.

Когато се охлади, всяка скилидка се обелва и може да се съхранява в хладилник или във фризер. На другия ден се изяждат 6 глави, като през целия ден не се яде нищо друго - така се пречиства организмът. Разпределят се по една глава печен чесън на 2 часа за целия ден.

След време, ако решите отново да се пречистите, отново печете по този начин. Така вашият организъм ще се избави от вредните токсини, ще се ускори обмяната на веществата.

Чесънът ще помогне да се изхвърлят всички излишни течности и мазнини. Друго полезно свойство е, че унищожава вредните бактерии, засилва имунитета, регулира нивото на лошия холестерол и либидото.

При толкова много полезни свойства човек не трябва да спира да яде чесън през цялата година. Така ще бъдете здрави, силни, пълни с енергия и подмладени.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати