Убий паразитите в тялото си с тези натурални средства! Съвсем лесно е

1 от 8 Снимки

1. Чесън


Чесънът се бори с всички вредни организми, които могат да увредят вашето здраве. Той е мразен не само от вампири, но и от вируси, гъбички, бактерии, паразити и рак. Чесънът е невероятен продукт, който е най-добрият в борбата срещу вирусите и бактериите. Отстранява дори тежки метали от тялото, ефективно отблъсква паразити, които смучат кръв, като кърлежи, комари и бълхи.

От паразитни заболявания страда по-голямата част от населението по света. В борбата срещу паразитите на вашето тяло ще помогнат и широко разпространените природни лекарства.

Паразитните заболявания са много по-чести, отколкото повечето хора си мислят. Срещат се различни видове паразити и всъщност има голяма вероятност във вашето и в телата на една трета от вашите приятели да живеят паразити.

Триото от черен орех, пелин и карамфил може да наруши жизнения цикъл на паразитите. Карамфилът има антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства. Етеричното масло от карамфил има силен антимикробен ефект с широк диапазон.

В галерията горе ще ви представим списък на 8 естествени продукта, чието използване ще ви помогне да се справите с паразитите в организма.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати