Gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Убий паразитите в тялото си с тези натурални средства! Съвсем лесно е

Убий паразитите в тялото си с тези натурални средства! Съвсем лесно е

Мария СимоваМария Симова
Автор
50620k
2 от 8 Снимки

2. Черен орех


Черен орех и зелената му черупка са фитотерапевти, способни да пречистват кръвта и червата. Обвивката на черния орех се използва за лечение на гъбични инфекции. Сокът от зелената черупка се използва за унищожаване на паразитите – използвайте само зелената обвивка.

От паразитни заболявания страда по-голямата част от населението по света. В борбата срещу паразитите на вашето тяло ще помогнат и широко разпространените природни лекарства.

Паразитните заболявания са много по-чести, отколкото повечето хора си мислят. Срещат се различни видове паразити и всъщност има голяма вероятност във вашето и в телата на една трета от вашите приятели да живеят паразити.

Триото от черен орех, пелин и карамфил може да наруши жизнения цикъл на паразитите. Карамфилът има антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства. Етеричното масло от карамфил има силен антимикробен ефект с широк диапазон.

В галерията горе ще ви представим списък на 8 естествени продукта, чието използване ще ви помогне да се справите с паразитите в организма.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати