Изгонете досадната кашлица с Огнено мляко! И още 6 лечебни рецепти

1 от 7 Снимки

1. Соли и мед


Смесете соли и мед в съотношение 1:1, попарете зелев лист вът вряла вода и веднага намажете листа с лечебната смес. Поставете го на гърба или гърдите, като избягвате областта на сърцето. Върху него поставете фолио и увийте с топла кърпа. След известно време премахнете зелевия лист, тъй като терапевтичната смес вече се е абсорбирала в кожата;

Ако искате да се избавите от досадната кашлица, не бързайте към аптеките! Тези 7 доказани рецепти са много по-ефективни от лекарствените средства.

В студеното време на годината, често и много неприятно за всички ни, на гости идва кашлицата. Ако не се лекува навреме, тормозът на организма и влошаването на качество на живот са неизбежни.

Не е необходимо, когато се появи кашлицата, да тичате към аптеката за скъпо струващи лекарства и сиропи, които активно се рекламират в медийното пространство. В края на краищата има по-ефективни народни средства за защита от тази напаст, които ще ви струват доста по-евтино, ще подействат по-ефективно и по-безопасно както за възрастни, така и за деца.

Разгледайте нашата галерия и вижте най-добрите 7 рецепти, които ще прогонят досадната кашлица далеч от вас и близките ви.

Друг вариант е да почистите и настържете 2 ябълки и 1 глава лук, да добавете 2 с.л. мед, след което разбъркайте. Приемайте от тази лечебна смес за кашлица от 4 до 7 пъти на ден, но топла.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Станислава Вълкова
Да..сега е моментът да се помисли за здравето и най-вече да се избегнат симптомите на настинките, неприятната кашлица и грипа.
0
0